Electric scooter summer discounts up to 250€ OFF. 

Summer discounts on scooters up to 250€ OFF. 

Reviews

4.7
Based on 15 reviews
1-5 of 15 reviews
 1. KM

  💪🏻

  (0) (0)
 2. KM

  👍🏻

  (0) (0)
 3. P

  Laudan ensituntuma todella hyvä. Tehoa riittää ja kiihtyy hyvin! Sovellus OK.
  Ainoa miinus vasemman puolen heijastinmuovi haljennut (visuaalinen haitta) vissiin postituksessa, mutta musta teippi pelastaa!

  (1) (0)
 4. O

  S9 Plus on laadukas ja aika isokokoinen lauta mutta silti vielä helposti liikuteltava ja kulkee näppärästi mukana lähestulkoon joka päivä. Mielestäni nordscootilta parasta tarjontaa mitä kotimaasta saa, olen tyytyväinen ostokseen!

  (2) (0)
 5. R

  Seuraavaan malliin kehitysideaksi: nfc tagilla tai avaimella toimiva virtalukko että lautaa ei saa käyntiin ilman sitä. Leveämpi tanko että on vakaampi. Parempi IP luokitus olisi mukavaa, vaikkei tämäkään huono ole! Monissa muissa paljon huonompi, mutta jos vaan saa parannettua niin ehdottomasti mulle ainakin iso plussa kun ajelen myös sadekelillä. Sekä olisi mukava nähdä tulevaisuudessa 2 moottorinen versio, esim molemmissa vanteissa 500w moottorit (että pysyy laillisena) tai takana 1000w moottori isolla piikkiteholla, koska piikkitehoa ei ole laissa rajoitettu että jaksaa mennä hyvin myös mäet ylös ja rajoittamattomana huippunopeutta hieman enemmän kun tässä mallissa (mutta edelleen samalla superhelpolla rajoituksen poistolla) ja katurengas versio että korkeimmissa nopeuksissa ja esim sateella olisi pito parempi. Kuusiokolo/monitoimityökalu ehdottomasti eikä isoa läjää erikokoisia avaimia niin on helppo pitää sitä mukanakin.

  (8) (0)